Visie en missie

De regenwaterproblematiek vraagt om innovatie. Kijk voorbij de problemen en ontwerp vanuit kansen en kwaliteiten van het regenwater. Als ontwerpstudio willen we mensen inspireren om regenwater te integreren in het ontwerp van de publieke ruimte. Dit doen we door middel van duurzame samenwerkingen, klimaatbestendig ontwerp(advies) voor de publieke ruimte en klimaatadaptieve producten.

Meet the team

Our Creative Minds

F Fien Dekker

Founder & Designer

W Wendy Verdaasdonk

Online Communicatie Specialist

S Shubhra Sadanand

Stagiair Ruimtelijk Ontwerp

Ons doel is om het stedelijk gebied weer gezond en leefbaar te maken. We willen samenwerken om de problemen van vandaag op te lossen en tegelijk Nederland voorbereiden op het weer wat nog extremer gaat worden.

Wat is de noodzaak? Door klimaatverandering krijgen we enorm veel regen in een korte periode, maar ook lange periodes van droogte. Oftewel: het verandert naar meer extremen. Dit zorgt voor problemen zoals overstromingen en hittestress in het stedelijk gebied. Bovendien wordt onze stad minder leefbaar.

Door het conservatieve denken zijn we niet meegegaan met onze veranderende wereld. We zien regenwater alleen als een probleem. Zo stroomt regenwater nog steeds direct het riool in, terwijl we daarna het kraanwater gebruiken om planten water te geven. De natuurlijke cyclus is verstoord. We zijn de kansen van regenwater vergeten.

Ons doel is om het stedelijk gebied klimaatvriendelijk te maken. We willen verhard oppervlak minimaliseren en regen zichtbaar maken. Door klimaatadaptief ontwerp en advies maken we impact. We kijken naar situaties en locaties met een open blik en maken een klimaatbestendig plan. Hulp nodig met wateroverlast, lange periodes van droogte of hittestress? Neem contact met ons op!